KOM kennismaken!Geef jij kunstaanbod aan een doelgroep met een ondersteuningsvraag*? Zoals gitaarles voor jongeren uit het speciaal onderwijs of schilderen voor volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? En vindt dit aanbod plaats op een locatie in Arnhem?


DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!


Kunstbedrijf Arnhem, Siza en RIBW AVV zijn in april 2016 gestart met Kunst Ontmoeten Meedoen, kortweg KOM Arnhem. Dit project staat voor impact van kunstparticipatie voor iedereen met een ondersteuningsvraag in Arnhem. Komend jaar ontwikkelen wij een totaalmodel waarin al het huidige aanbod op gebied van kunstparticipatie voor iedereen met een ondersteuningsvraag te vinden is. Ook ontwikkelen we nieuw aanbod naar behoefte. Dit alles wordt gefinancierd door de gemeente Arnhem via het Innovatiefonds.

Wat bieden wij:
• Concrete opdrachten die vragen om invulling door jou, op basis van € 65,- per uur (exclusief BTW).
• Contact met opdrachtgevers.
• Vier dagdelen vol scholing en expertise-uitwisseling. Hiervoor krijg je per dagdeel een vergoeding van € 100,-.
• Intervisie met collega’s.
• Beschikbaarheid van ons netwerk en die van alle partners.

Wat vragen wij:
• Aantoonbare ervaring in het uitvoeren van aanbod voor kunstparticipatie, specifiek voor iedereen met een ondersteuningsvraag.
• Reeds bestaand aanbod voor kunstparticipatie uitgevoerd door jou in Arnhem.
• Deelname aan de vier scholingsdagdelen.

KOM met ons kennismaken op dinsdag 20 september 2016 van 10.00 tot 11.30 uur in Rozet (Kortestraat 16 te Arnhem). Wij geven je een goede introductie van ons project, bieden ruimte voor je vragen en hopen dat jij je als uitvoerende hierna aan ons wilt verbinden. Bouw en leer met ons mee!

Aanmelden kan tot dinsdag 13 september via maribel.cocoperez@kunstbedrijfarnhem.nl.

*Onder ondersteuningsvraag verstaan we iedereen, jong tot oud, met bijvoorbeeld een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek.

Hartelijke groet,

Team Kunst & Meedoen
Kunstbedrijf Arnhem
Kortestraat 16
026-3272319
Kunstbedrijf Arnhem - Kunst & Meedoen